Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

Η δική σου GREEN

Η Greek Environmental & Energy Network-GREEN, με αριθμό αδείας (ΑΔ 01637), συστάθηκε το 2009 αποτελώντας μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας που ιδρύθηκαν κατά την απελευθέρωση της αγοράς. Είναι μέλος του μεγάλου ελληνικού Ομίλου Βασιλειάδη, που δραστηριοποιείται στους τομείς της Διαχείρισης Αποβλήτων, Ανακύκλωσης, Ενέργειας και  Ναυτιλίας.

Η GREEN Α.Ε., εδραιώθηκε πολύ γρήγορα ως σταθερή αξία στο χώρο της ενέργειας, εκπροσωπώντας έναν μεγάλο αριθμό βιομηχανιών, ομίλων εταιρειών, μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, καθώς και οικιακών καταναλωτών που είναι συνδεδεμένοι είτε υπό χαμηλή (ΧΤ) είτε υπό μέση  τάση (ΜΤ).

Με σεβασμό στις ανάγκες του κάθε καταναλωτή, παρέχει οικονομικό ηλεκτρικό ρεύμα με την δυνατότητα αποστολής μηνιαίων εκκαθαριστικών λογαριασμών.

Στόχος μας, είναι να συμβάλλουμε ενεργά στην μείωση των καθημερινών ενεργειακών σας εξόδων, προσφέροντας οικονομικά τιμολόγια με ξεκάθαρους όρους και καθαρές χρεώσεις.

Εξωστρέφεια και Ανάπτυξη

Από την ίδρυση της η GREEN βρίσκεται σε μια συνεχή αναπτυξιακή πορεία διαδραματίζοντας δυναμικό ρόλο στον τομέα της ενέργειας, στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η πρόσβαση σε νέες αγορές μέσω νέων συνεργασιών, συνέβαλε στη δημιουργία ενός ισχυρού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος: προσφέρουμε ανταγωνιστικές, σταθερές τιμές σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα ελαχιστοποιώντας το ρίσκο έκθεσης στις ευμετάβλητες τιμές της αγοράς ηλεκτρικού ρεύματος.

Βύρων Βασιλειάδης

Πρόεδρος Δ.Σ. GREEN

Από την αρχή της λειτουργίας της GREEN στην Ελλάδα, το 2009, σκοπός μας ήταν η δημιουργία ενός υποδειγματικού φορέα ενέργειας με ηγετική θέση στην αγορά και χρηματοπιστωτική ευημερία. Θέσαμε υψηλούς αλλά ταυτόχρονα πραγματοποιήσιμους στόχους και δεσμευτήκαμε στην παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Σήμερα, το όραμα μας είναι να παραμείνουμε η επιχείρηση της καινοτομίας,  ικανοποίησης και εξέλιξης στην αγορά της Ελλάδας αλλά και πέρα από τα σύνορα.

Οικονομικά Στοιχεία