Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

Οι επιτυχίες μας

 

1η στη λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες

Η GREEN, είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα σύμφωνα με την έρευνα του περιοδικού Fortune. Η λίστα αυτή συντάσσεται κάθε έτος από την InfoBank και Hellastat για το περιοδικό Fortune, αξιολογώντας τη σταθερότητα και ανάπτυξη των επιχειρήσεων με κριτήριο τα οικονομικά τους αποτελέσματα.

Η επιλογή των εταιρειών της λίστας, προέκυψε λαμβάνοντας υπόψη επιχειρήσεις σχεδόν από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, οι οποίες εμφάνισαν Κύκλο Εργασιών τουλάχιστον 50 εκατ. € το 2014. Η GREEN κατάφερε να ξεχωρίσει με τις επιδόσεις της παρουσιάζοντας ανοδική πορεία στον κύκλο εργασιών της και τα λειτουργικά της κέρδη.

Μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και δυναμικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη

H GREEN βρίσκεται στη λίστα του London Stock Exchange με τις 1.000 εταιρίες που αποτελούν πηγή έμπνευσης για την Ευρώπη για το 2016.  H έρευνα του London Stock Exchange ανέδειξε τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες και δυναμικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη.

Για να συμπεριληφθεί μια εταιρία στην λίστα, θα πρέπει να βρίσκεται στην ΕΕ και να είναι ενεργή, να έχει έσοδα 10-300 εκατομ.€, καθώς και να έχει επιδείξει μια συνεπή αύξηση των εσόδων της  για τουλάχιστον τρία έτη.  

 

Βραβείο στην κατηγορία "The Business of the Year Award with Turnover of 26-150m €" στα European Business Awards

H GREEN  συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 110 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στα πλαίσια των European Business Awards 2014/5 sponsored by RSM. Η GREEN SA μαζί με άλλες 6 ελληνικές επιχειρήσεις, έλαβε τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur» αποτελώντας τη μοναδική ελληνική εταιρία που λαμβάνει αυτόν τον τίτλο στην κατηγορία  «The Business of the Year Award with Turnover of 26-150 million € και μια από τις 10 στην Ευρώπη. Τα European Business Awards, είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά βραβεία που αναδεικνύουν την αριστεία και τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεων της Ευρώπης και διοργανώνονται για όγδοη συνεχή χρονιά, με κύριο χορηγό την RSM International.  

Βραβείο στην κατηγορία "Outstanding Fast-Growth Business" στα Global Business Excellence Awards 2015

Η GREEN αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία "Outstanding Fast-Growth Business"  στα Global Business Excellence Awards 2015. Μια μεγάλη ομάδα ανεξάρτητων κριτών των Global Business Excellence Awards αποτελούμενη από εμπειρογνώμονες επέλεξε τους νικητές σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια για κάθε κατηγορία και τομέα εστιάζοντας στα οικονομικά αποτελέσματα, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την καινοτομία και τις συνεργασίες.

 

National Champion in the European Business Awards 

Η GREEN ανακηρύχθηκε National Champion στην κατηγορία «The business of the Year Award with Turnover € 26-150m». Η εταιρεία αξιολογήθηκε από ανεξάρτητη επιτροπή, με κριτήρια την ανάπτυξη, την καινοτομία και την ηθική και προκρίθηκε στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, όπου θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό στην κατηγορία της.

Τα βραβεία με κύριο χορηγό την RSM, είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ε.Ε.

Τα European Business Awards απονέμονται ετησίως και υποστηρίζονται από κορυφαίες  επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους, μέσα ενημέρωσης αλλά και πολιτικούς από ολόκληρη την Ευρώπη. 

Βραβείο στην κατηγορία "Outstanding Fast-Growth Business στα Global Business Excellence Awards 2016 

Η GREEN διακρίθηκε για δεύτερη χρονιά νικήτρια στην κατηγορία "Outstanding Fast-Growth Business"  στα Global Business Excellence Awards 2016. Τα Global Business Excellence Awards είναι από τα υψηλότερου κύρους βραβεία του κόσμου, προσελκύοντας ένα ευρύ φάσμα συμμετοχών από όλο τον κόσμο. Στόχος των βραβείων είναι να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία σε όλους τους τομείς.

 Η GREEN επιλέχθηκε από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια, όπως οικονομικά αποτελέσματα, καινοτομία, οφέλη των πελατών και των εργαζομένων της και της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται.