Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

2 Σεπ

Η εταιρεία GREEN, πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Η εταιρεία GREEN, πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Η GREEN βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την Ευρωπαϊκή Πίστη.

H GREEN σε συνεργασία με τον Ασφαλιστικό Γονέα από την Ευρωπαϊκή Πίστη διευρύνουν το δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με σκοπό να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερα προνόμια στους καταναλωτές.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας επιλέγοντας την GREEN ως τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας της οικίας ή της επιχείρησής τους κερδίζουν:

·         1,5% επιστροφή ασφαλίστρων  σε κάθε υπάρχον ή μελλοντικό συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη

·         Έκπτωση έως και 23% στην κατανάλωση ρεύματος

Οι άνθρωποι της GREEN βρίσκονται για ακόμη μια φορά στο πλευρό της επιχείρησης σας και δίπλα στην  οικογένεια σας συμβάλλοντας στη μείωση των καθημερινών σας εξόδων.

Η GREEN είναι ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας που προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές με τους πιο ξεκάθαρους όρους και δίνει την υπόσχεση για οικονομικό ρεύμα, χωρίς έξτρα χρεώσεις και ψιλά γράμματα, μιλώντας απλά και κατανοητά.

Η συνεργασία μεταξύ των εταιρειών GREEN και Ευρωπαϊκή Πίστη διευρύνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιχειρήσεων. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι εκτός από τη GREEN οι κάτοχοι της κάρτας Ασφαλιστικός Γονέας μπορούν να πραγματοποιούν αγορές από τις επιχειρήσεις Σκλαβενίτης, Revoil, Μασούτης, Notos Galleries, Notos Home, Sephora, Vodafone, Adidas, Pet City, Ανδρεάδης Homestores κα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι ένα πρόγραμμα χωρίς κόστος που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να διαμορφώνει ο ίδιος, ανάλογα με τις καθημερινές του αγορές:

1.       Τα ασφάλιστρα που καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

2.       Τις δωρεάν αγορές σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής του από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τη συγκεκριμένη συνεργασία, όσο και το πρόγραμμα, στο,http://www.asfalistikosgoneas.grwww.green.com.gr, 800 800 1000, 210 42 94 500.

 

 

 

 

 ALL POSTS