Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

23 Σεπ

Η GREEN έλαβε το Seven Stars Sustainable Growing Brand - Business Special Award

Η GREEN έλαβε το Seven Stars Sustainable Growing Brand - Business Special Award
Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου η GREEN παρέλαβε το βραβείο Seven Stars Sustainable Growing Brand/ Business του καταξιωμένου Διεθνούς Οργανισμού «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards» (SSLHLA).
Διεθνούς φήμης επιχειρηματίες και στελέχη των κορυφαίων επιχειρήσεων παγκοσμίως, παρευρέθηκαν στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Ecali Club. Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε επιχειρήσεις από την Κίνα, την Τουρκία, τις Μαλδίβες, τις Σεϋχέλλες, τη Νότια Αφρική την Αυστρία, την Ιταλία, την Ταϊλάνδη, τα Φίτζι και πολλά άλλα μέρη του κόσμου, στα οποία η Ελλάδα, μέσα από την φιλοξενία των βραβείων SSLHLA, αλλά και μέσα από τις Ελληνικές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν, προβλήθηκε διεθνώς.
Τα βραβεία αυτά εστιάζουν στην αριστεία. Η τελετή απονομής ανέδειξε τους νικητές αριστείας των βραβείων, Signum Virtutis, και επιβράβευσε τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο.
Ο κ. Βασιλειάδης, πρόεδρος των εταιρειών GREEN & Antipollution, που ανήκουν στον όμιλο αδελφών Βασιλειάδη, παρέλαβε το βραβείο «Seven Stars Sustainable Growing Brand/ Business» για την επιτυχημένη πορεία της GREEN, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, πώς νέοι επιχειρηματίες μπορούν να διαπρέψουν σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο. Το υγιές καθαρό περιβάλλον, ως αποτέλεσμα του έργου της Antipollution και οι καινοτόμες ενεργειακές υπηρεσίες της GREEN, συνθέτουν ένα πιο στέρεο έδαφος για ακόμη μεγαλύτερη ώθηση του τουρισμού.
Η GREEN έδειξε πώς μια ελληνική εταιρεία, προσφέροντας προσωποποιημένες ενεργειακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μπορεί να συμβάλει στην βελτίωση της ελληνικής οικονομίας αλλά και στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
 ALL POSTS