Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

9 Οκτ

Η GREEN ενεργά στο πλευρό του Spetses Mini Marathon 2017

Η GREEN ενεργά στο πλευρό του Spetses Mini Marathon 2017

Η GREEN, βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο νησί των Σπετσών, τιμώντας και υποστηρίζοντας το αθλητικό πνεύμα σε μία σπουδαία διοργάνωση. Το 7ο Spetses Mini Marathon πραγματοποιήθηκε από τις 6 ως τις 8 Οκτωβρίου 2017, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ε.Ο.Τ. με τη διοργάνωση της C-LAB.

Χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, από 30 διαφορετικές χώρες, βρέθηκαν και φέτος στις Σπέτσες για να λάβουν μέρος στους αγώνες ή να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις. Το "παρών" έδωσαν κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες αθλητές, αλλά και αθλητικές ομάδες από τις πιο σημαντικές εταιρείες. Η GREEN συμμετείχε και φέτος, όχι μόνο ως υποστηρικτής, αλλά και με την αγωνιστική της ομάδα. Οι άνθρωποι της GREEN αγωνίστηκαν στο τρέξιμο στα 5 και 10km, αλλά και στην κολύμβηση, επιτυγχάνοντας μάλιστα αξιόλογους χρόνους. 

Ο πρόεδρος της GREEN και της ANTIPOLLUTION κ. Βύρων Βασιλειάδης, αφού αγωνίστηκε με την ομάδα της GREEN, στη συνέχεια απένειμε τα μετάλλια στους μεγάλους νικητές διαφόρων κατηγοριών σε εκδήλωση που διοργανώθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα.

Στο stand της GREEN οι νησιώτες και οι επισκέπτες μπορούσαν να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες και τις ειδικές προσφορές της GREEN, αλλά και να συμμετέχουν σε έναν ειδικό διαγωνισμό με έπαθλο ένα αθλητικό ρολόι Garmin!

Η GREEN βρέθηκε ενεργά στο πλευρό των αθλητών, αλλά και των κατοίκων του νησιού.

 ALL POSTS