Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

15 Ιαν

Η GREEN ενεργά στο πλευρό των μικρών ασθενών

Η GREEN ενεργά στο πλευρό των μικρών ασθενών

Ο κ. Βασιλειάδης, πρόεδρος των εταιρειών GREEN Α.Ε. και Antipollution Α.Ν.Ε., βρέθηκε στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», προκειμένου να δωρίσει ένα μηχάνημα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του μη κερδοσκοπικού σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ», ο οποίος έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη του νοσοκομείου για το εν λόγω μηχάνημα. Πιο συγκεκριμένα, η GREEN δώρισε ένα θερμαντήρα αίματος για το σύστημα συνεχούς εξωνεφρικής κάθαρσης της Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου. Το μηχάνημα αυτό, χρησιμοποιείται για την θέρμανση του αίματος των μικρών ασθενών που χρειάζονται αιμοκάθαρση, καθώς διατηρεί τη θερμοκρασία του αίματος σταθερή κατά την επιστροφή του στο σώμα, αποτρέποντας την υποθερμία του σώματος που εν δυνάμει είναι επιβλαβής.

Η εταιρεία θέλησε να χαρίσει χαμόγελα σε μικρούς ασθενείς, συμβάλλοντας στο πολύ σημαντικό έργο του νοσοκομείου προς όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη την συγκεκριμένη μηχανική υποστήριξη για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού τους.

Η παράδοση του μηχανήματος έγινε μέσα σε ατμόσφαιρα μεγάλης χαράς, αφού πρόκειται για ένα εξειδικευμένο μηχάνημα θεμελιώδους σημασίας για την καλή εξέλιξη της υγείας και την ανάρρωση των μικρών ασθενών. Κατά την παράδοση του μηχανήματος παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της GRΕΕΝ, κ. Βύρων Βασιλειάδης με τους συνεργάτες του, ο Συντονιστής Διευθυντής της κλινικής κ. Παπαδάτος μαζί με τους υπεύθυνους της μονάδας του νοσοκομείου, καθώς και εκπρόσωποι του ΔΕΣΜΟΥ.

 ALL POSTS