Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

25 Μάι

Η GREEN σε συνεργασία με το ΔΕΣΜΟ προσφέρει εννέα αναπηρικά αμαξίδια στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας»

Η GREEN σε συνεργασία με το ΔΕΣΜΟ προσφέρει εννέα αναπηρικά αμαξίδια στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας»

Η GREEN συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον ΔΕΣΜΟ, προσέφερε εννέα αναπηρικά αμαξίδια με τις αντίστοιχες βάσεις φιάλης οξυγόνου και στατώ ορού.

Αντιλαμβανόμενη τις ελλείψεις που παρουσιάζουν πολλοί κοινωφελείς οργανισμοί, η GREEN προβαίνει τακτικά σε ενέργειες, ώστε να ανακουφίσει τις ανάγκες τους. 

Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον της κέντρισαν  οι ανάγκες του Αντικαρκινικού - Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας». Πλέον, το Νοσοκομείο έχει στη διάθεση των ασθενών εννέα ακόμα αναπηρικά αμαξίδια, διευκολύνοντας την παραμονή τους στο Νοσοκομείο και τη Νοσηλεία τους. Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς, παρουσία της διοίκησης του Νοσοκομείου, εκπροσώπων του ΔΕΣΜΟΥ και της GREEN.

Η GREEN αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τις ανάγκες της κοινωνίας, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντας το έργο πολλών κοινωφελών οργανώσεων. 

Συνεχίζουμε δυνατά!

 ALL POSTS