Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

22 Φεβ

Η GREEN στο περίπτερο της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην έκθεση HORECA 2018

Η GREEN στο περίπτερο της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην έκθεση HORECA 2018

Η GREEN, σε συνεργασία με την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και μονάδων μαζικής εστίασης «HORECA».

Συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη συνεργασία με την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, η GREEN βρέθηκε για μία ακόμη φορά στην έκθεση, προσφέροντας οικονομικές λύσεις για το ρεύμα σε όλους τους επαγγελματίες αλλά και επιπλέον προνόμια στην αγορά του εξοπλισμού τους από τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, εξειδικευμένοι εκπρόσωποι της GREEN, βρέθηκαν στο περίπτερο της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ενημερώνοντας εκατοντάδες καταναλωτές για τις μοναδικές υπηρεσίες που μπορούν να εξασφαλίσουν, επιλέγοντας την GREEN ως τον δικό τους πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

Η GREEN είναι ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται πάντα ενεργά στο πλευρό των επαγγελματικών, αλλά και οικιακών καταναλωτών προσφέροντας οικονομία, ειλικρίνεια, συνέπεια.

 ALL POSTS