Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

13 Οκτ

Η GREEN φροντίζει να παραμείνουν τα δάση μας πράσινα

Η GREEN φροντίζει να παραμείνουν τα δάση μας πράσινα
Η GREEN, αντιλαμβανόμενη την ευθύνη που φέρει απέναντι στον άνθρωπο και την κοινωνία, στοχεύει στην βελτίωση της καθημερινότητάς μας, μέσω της μείωσης των ενεργειακών μας εξόδων, αλλά και σε ένα καλύτερο περιβαλλοντικά μέλλον.
 
Το έργο της εταιρείας ωστόσο συνεχίζεται κάνοντας συνεργασίες με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εθελοντικούς συλλόγους που έχουν στόχο την αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών αναγκών, καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος. Ένας οργανισμός με ξεχωριστό έργο είναι το μη κερδοσκοπικό σωματείο "Δεσμός", που έφερε στο προσκήνιο τις ανάγκες του Ε.ΔΑΣ.Α.
 
Ο Ε.ΔΑΣ.Α είναι εθελοντικός σύλλογος με μεγάλη δραστηριότητα στην προστασία των δασών μας, που σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, την Πολιτική Προστασία, τα κατά τόπους Δασαρχεία, καθώς και άλλους οργανισμούς - φορείς προστατεύει τις δασικές εκτάσεις της Αττικής.
 
Η GREEN σε συνεργασία με το "Δεσμό" παρέδωσε στον Ε.ΔΑΣ.Α. απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό δασοπυρόσβεσης, υλικά προστασίας των εθελοντών, αλλά και υλικά για εκπαιδευτικούς και οργανωτικούς σκοπούς, με στόχο να βοηθήσει το σημαντικό αυτό έργο των εθελοντών.
 
Στόχος της GREEN είναι να βελτιώσει τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι εθελοντές, καθώς και να συμβάλει στη μείωση των κινδύνων που καραδοκούν, τόσο για τους εθελοντές, όσο και για τη φύση. 
 
Η GREEN είναι πάντα ενεργά στο πλευρό μας, στοχεύοντας σε ένα πράσινο περιβάλλον για όλους μας!
 ALL POSTS