Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

6 Σεπ

Η GREEN AE διακρίθηκε για δεύτερη φορά ως National Champion στα European Business Awards 2016/2017 sponsored by RSM

Η GREEN AE διακρίθηκε για δεύτερη φορά ως National Champion στα European Business Awards 2016/2017 sponsored by RSM

Μια σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση πέτυχε για 2η φορά  η GREEN, στα φετινά European Business Awards 2016/2017, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους και σημαντικούς θεσμούς επιχειρηματικών βραβείων στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η GREEN ανακηρύχθηκε National Champion στην κατηγορία «The business of the Year Award with Turnover € 26-150m». Η εταιρεία αξιολογήθηκε από ανεξάρτητη επιτροπή, με κριτήρια την ανάπτυξη, την καινοτομία και την ηθική και προκρίθηκε στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, όπου θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό στην κατηγορία της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος είναι η 10η χρονιά διεξαγωγής των European Business Awards, στα οποία έλαβαν μέρος 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες της Ευρώπης. Τα βραβεία με κύριο χορηγό την RSM, είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ε.Ε.

Τα European Business Awards απονέμονται ετησίως και υποστηρίζονται από κορυφαίες  επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους, μέσα ενημέρωσης αλλά και πολιτικούς από ολόκληρη την Ευρώπη. 

 ALL POSTS