Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

7 Απρ

Η GREEN SA καλωσορίζει την δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την ακεραιότητα και τη διαφάνεια στη χονδρική αγορά ενέργειας

Η GREEN SA καλωσορίζει την δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την ακεραιότητα και τη διαφάνεια στη χονδρική αγορά ενέργειας

Η GREEN SA καλωσορίζει την δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Κανονισμού αριθ. 1227/2011 για την ακεραιότητα και τη διαφάνεια στη χονδρική αγορά ενέργειας (REMIT) ο οποίος προϋποθέτει την γνωστοποίηση εμπιστευτικών πληροφοριών από όλους τους συμμετέχοντες με αποτελεσματικό, έγκυρο και έγκαιρο τρόπο.

Η GREEN SA έχει φροντίσει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες δομές και διαδικασίες για την δημοσίευση όλων των πληροφοριών (τιμές, ποσότητες, ημερομηνίες) που αφορούν συναλλαγές και εντολές ενεργειακών προϊόντων χονδρεμπορικής, εναρμονιζόμενη έτσι με τις οδηγίες του Οργανισμού Συνεργασίας των Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας (ACER).

Κατάλληλα πληροφοριακά συστήματα ελέγχου έχουν δημιουργηθεί στην GREEN SA για την διασφάλιση της ακρίβειας και πληρότητας των υποβαλλόμενων αναφορών σύμφωνα με το Άρθρο 8(1) του REMIT. 

Για όλα τα ερωτήματα σχετικά με την εναρμόνιση της GREEN SA με τους κανονισμούς REMIT μπορείτε να απευθυνθείτε στο παρακάτω e-mail:

remit@gre-en.gr

Σημαντικές ημερομηνίες για την εφαρμογή των κανονισμών για την ακεραιότητα και τη διαφάνεια στη χονδρική αγορά ενέργειας (REMIT:

7 Οκτωβρίου 2015 – υποβολή αναφορών για προϊόντα χονδρεμπορικής που συνάπτονται μέσω οργανωμένων αγορών ενέργειας και δεδομένων του Ευρωπαϊκού Δικτύου Διαχειριστών Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Ευρωπαϊκού Δικτύου Διαχειριστών Μεταφοράς Φυσικού Αερίου.

7 Απριλίου 2016 – υποβολή αναφορών με τις λεπτομέρειες των συμβάσεων επί ενεργειακών προϊόντων χονδρικής για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ή φυσικού αερίου, οι οποίες εκτελούνται εκτός οργανωμένων  αγορών με τη μορφή Διμερών Συμβάσεων.

REMIT Εφαρμοστικός Κανονισμός No 1348/2014 με ημερομηνία εφαρμογής 7 Ιανουαρίου 2015

 

 ALL POSTS