Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

17 Φεβ

Συνέντευξη στηv Deutsche Welle του Βύρωνα Βασιλειάδη

Συνέντευξη στηv Deutsche Welle του Βύρωνα Βασιλειάδη

Ο Βύρων Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Antipollution SA και Προέδρος της Green SA , παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο της Deutsche Welle Gunnar Kοhne.

Το ρεπορτάζ προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων της Deutsche Welle, με σκοπό να περιγράψει την ελληνική πραγματικότητα μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου, σε μια περίοδο που η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε εντατικές διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους της.

Ο Πρόεδρος της Antipollution και Green μίλησε στον Γερμανό δημοσιογράφο, θέλοντας να δώσει την οπτική της επιχειρηματικής κοινότητας για τα όσα εκτυλίσσονται τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Βύρων Βασιλειάδης έχει καταφέρει να αναδειχθεί με το επιχειρηματικό του έργο εν μέσω κρίσης, έχοντας αποσπάσει σειρά διακρίσεων σε διεθνές επίπεδο. Ως παράδειγμα νέου κι επιτυχημένου επιχειρηματία, επελέγη για να μιλήσει στη Deutsche Welle για τις ανησυχίες και τις ελπίδες του για την Ελλάδα και την επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα.

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξης στο παρακάτω βίντεο.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5pTKF59CA-w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 ALL POSTS