Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

20 Ιαν

H GREEN βραβεύτηκε ως National Champion 2016/2017 στα European Business Awards sponsored by RSM

H GREEN βραβεύτηκε ως National Champion 2016/2017 στα European Business Awards sponsored by RSM

H GREEN βραβεύτηκε από την RSM Ελλάδος σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, ως μία από τις 38 National Champions των European Business Awards 2016/2017 sponsored by RSM. Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην Οικία της Βρετανίδας Πρέσβειρας, Κυρίας Kate Smith την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017.

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός,  ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις καλές πρακτικές, την καινοτομία και την υπεροχή των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Διοργανώνεται για δέκατη συνεχή χρονιά, με κύριο χορηγό το διεθνές δίκτυο ανεξάρτητων ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων RSM International. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή σε όλες τις επιχειρήσεις, κάθε μεγέθους και κλάδου. Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρίες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορους κλάδους δραστηριότητας, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη.

Η GREEN ως National Champion της χώρας μας προκρίθηκε στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού κατά το οποίο οι κριτές θα παρακολουθήσουν και θα βαθμολογήσουν τις video παρουσιάσεις που έχουν υποβληθεί από τους 636 National Champions σε όλη την Ευρώπη, εκπροσωπώντας 33 χώρες. Στις 9 Φεβρουαρίου 2016, ο Πρόεδρος των κριτών θα ανακοινώσει ποιοι από τους National Champions από όλη την Ευρώπη, θα διακριθούν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur και θα προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού. Παράλληλα με την αξιολόγηση των κριτών διεξάγεται και η ψηφοφορία του κοινού που θα αναδείξει τον National Public Champion της κάθε χώρας.

Η GREEN βρίσκεται ενεργά στο πλευρό σας και χρειάζεται τη στήριξη σας, η ψήφος σας είναι σημαντική για την GREEN αλλά και για τη χώρα μας. Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία!

 ALL POSTS