Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

5 Οκτ

H GREEN διακρίθηκε για δεύτερη χρονιά στα GLOBAL BUSINESS EXCELLENCE AWARDS

H GREEN διακρίθηκε για δεύτερη χρονιά στα GLOBAL BUSINESS EXCELLENCE AWARDS

Η GREEN διακρίθηκε για δεύτερη χρονιά νικήτρια στην κατηγορία "Outstanding Fast-Growth Business"  στα Global Business Excellence Awards 2016. Τα Global Business Excellence Awards είναι από τα υψηλότερου κύρους βραβεία του κόσμου, προσελκύοντας ένα ευρύ φάσμα συμμετοχών από όλο τον κόσμο. Στόχος των βραβείων είναι να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν την επιχειρηματική αριστεία σε όλους τους τομείς.

Η GREEN επιλέχθηκε από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια, όπως οικονομικά αποτελέσματα, καινοτομία, οφέλη των πελατών και των εργαζομένων της και της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται.

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ανέφερε: «η GREEN παρά την δυσμενή κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας, έχει καταφέρει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε 15 χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης, υπογράφοντας ένα σημαντικό αριθμό στρατηγικών εμπορικών συμφωνιών. Παράλληλα προσφέροντας ανταγωνιστικές και διαφοροποιημένες λύσεις στους καταναλωτές της, η GREEN αποτελεί έναν καινοτόμο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας».

 

 ALL POSTS