Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

27 Οκτ

H GREEN διακρίθηκε στα GLOBAL BUSINESS EXCELLENCE AWARDS

H GREEN διακρίθηκε στα GLOBAL BUSINESS EXCELLENCE AWARDS

Η Greek Environmental & Energy Network Α.Ε, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία "Outstanding Fast-Growth Business"  στα Global Business Excellence Awards 2015. Μια μεγάλη ομάδα ανεξάρτητων κριτών των Global Business Excellence Awards αποτελούμενη από εμπειρογνώμονες επέλεξε τους νικητές σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια για κάθε κατηγορία και τομέα εστιάζοντας στα οικονομικά αποτελέσματα, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την καινοτομία, τις συνεργασίες της κ.τ.λ. Ο πρόεδρος των κριτών ανέφερε: " Η GREEN έχει καθιερωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Παρά το γεγονός ότι η παρουσία της μετρά έξι έτη, έχει παρατηρηθεί αξιοσημείωτη επέκταση σε όλα τα Βαλκάνια και την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, μέσω του δικτύου των εμπορικών εταίρων, αποδεικνύοντας ότι είναι μια υπολογίσιμη δύναμη "

Τα Global Business Excellence Awards είναι από τα υψηλότερου κύρους βραβεία του κόσμου, προσελκύοντας ένα ευρύ φάσμα συμμετοχών από όλο τον κόσμο. Οι νικητές έχουν όλοι ένα κοινό στοιχείο - είναι πραγματικά εξαιρετικοί στο αντικείμενό τους και η Green το απέδειξε με τη διάκρισή της στα βραβεία αυτά.

 ALL POSTS