Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

20 Απρ

H GREEN ενεργά στο πλευρό των νέων και της καινοτομίας υποστηρίζει το GreenTech Challenge by ESU NTUA

H GREEN ενεργά στο πλευρό των νέων και της καινοτομίας υποστηρίζει το GreenTech Challenge by ESU NTUA
Η GREEN υποστηρίζει τον πρώτο διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας GreenTech Challenge by ESU NTUA, που διοργανώνει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στόχος είναι η ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών με επίκεντρο την πράσινη καινοτομία, αλλά και την διερεύνηση της έμπρακτης εφαρμογής τους στο οικονομικό περιβάλλον της Ελλάδας.
 
Η καινοτομία αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της GREEN, αφού δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με το στόχο να αλλάξουν του κόσμο της ενέργειας. Επιτελεί πλούσιο κοινωνικό έργο στηρίζοντας έμπρακτα πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην εξέλιξη και την υγιή ανάπτυξη της κοινωνίας.
 
Πολυάριθμες επιχειρηματικές ομάδες συγκεντρώθηκαν στο GreenTech Challenge by ESU NTUA υποβάλλοντας τις προτάσεις τους, ενώ τον ρόλο του μέντορα ανέλαβαν επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας μας. Η GREEN μοιράστηκε την εμπειρία της με στους καινοτόμους νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες, συμβάλλοντας στο πολύ σημαντικό έργο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και της διοργάνωσης του διαγωνισμού.
 
Η GREEN, πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που έχει δημιουργήσει ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού της σχεδιασμού, γίνεται αρωγός της καινοτομίας, συμμετέχοντας σε δράσεις που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο, την κοινωνία, αλλά και το περιβάλλον.
 
Στην GREEN δημιουργούμε μαζί σας μια καλύτερη κοινωνία και ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.
 ALL POSTS