Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

19 Δεκ

H GREEN σε συνεργασία με το ΔΕΣΜΟ προσφέρουν ιατρικό εξοπλισμό και δώρα για τα Χριστούγεννα!

H GREEN σε συνεργασία με το ΔΕΣΜΟ  προσφέρουν ιατρικό εξοπλισμό και δώρα για τα Χριστούγεννα!

 

Η GREEN σε συνεργασία με το ΔΕΣΜΟ, πρόσφεραν ιατρικό εξοπλισμό και Χριστουγεννιάτικα δώρα χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά της Α‘ Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Η κλινική έχει πλέον στη διάθεσή της ένα πολυμηχάνημα το οποίο λειτουργεί ως monitor παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας και ως οξύμετρο, μαζί με τα εξαρτήματά του για παιδιά και βρέφη, για την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση της υγείας τους, κατά την παραμονή τους στο νοσοκομείο!

Η συγκεκριμένη κλινική περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μονάδα νεφροκάθαρσης, νευρολογίας, γαστρεντερολογίας και αναλαμβάνει όλα τα βαριά περιστατικά βρεφών ή παιδιών που είτε εισάγονται και νοσηλεύονται στις 32 κλίνες της κλινικής, είτε προσέρχονται σε αυτήν κατά την εφημερία.

 Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, με την παρουσία των υπευθύνων του νοσοκομείου, εκπροσώπου του ΔΕΣΜΟΥ, αλλά και εκπροσώπου της GRΕΕΝ, ο οποίος γέμισε τις αγκαλιές των παιδιών με παιχνίδια και δώρα για τα Χριστούγεννα!

 ALL POSTS