Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

17 Μάι

H GREEN στήριξε την 3η διεθνή συνάντηση κύρους Energy Commodities Conference 2017

H GREEN στήριξε την 3η διεθνή συνάντηση κύρους Energy Commodities Conference 2017

H GREEN στήριξε για 3η συνεχόμενη χρονιά το Energy Commodities Conference στο οποίο συζητήθηκαν Κυρίαρχα ζητήματα της Αγοράς Ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και οι εξελίξεις στον ενιαίο ευρωπαϊκό ενεργειακό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, στο φετινό συνέδριο διερευνήθηκε ο ρόλος των Χρηματιστηρίων Ενέργειας στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, η μετεξέλιξη του ΛΑΓΗΕ σε Χρηματιστήριο Ενέργειας στα πλαίσια του Μοντέλου Στόχου (Target Model), η διαπραγμάτευση των προϊόντων ΝΟΜΕ στη δευτερογενή αγορά και ο ρόλος του ΕΕΧ, καθώς και οι μηχανισμοί αποζημίωσης εγκατεστημένης ισχύος σε διαφορετικές χώρες.

Η GREEN αναπτύσσοντας διαρκώς τη δραστηριότητά της στο τομέα της Ενέργειας στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης συμμετέχει ενεργά σε κάθε πρωτοβουλία διαμόρφωσης του νέου ενεργειακού πεδίου στη χώρα μας.

 ALL POSTS