Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

8 Νοέ

H GREEN συμμετείχε για μία ακόμα χρονιά στο Deree Career Days

H GREEN συμμετείχε για μία ακόμα χρονιά στο Deree Career Days

Η GREEN συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο, στo Career Days που διοργάνωσε το Deere College. Φέτος, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε 3-8 Νοεμβρίου και έλαβαν μέρος περισσότερες από 100 κορυφαίες εταιρείες από διάφορους κλάδους.

Η GREEN συνάντησε φοιτητές, τελειόφοιτους και απόφοιτους και μοιράστηκε τα όνειρά τους μέσα από συζητήσεις για τον κλάδο της ενέργειας και το εργασιακό τους μέλλον.

Ο κλάδος της ενέργειας και η πορεία της GREEN συγκέντρωσαν το έντονο ενδιαφέρον των νέων, αφού πρόκειται για έναν καινούριο επαγγελματικό ορίζοντα για τα Ελληνικά δεδομένα, που ήδη έχει πολύ σημαντικό ρόλο στη σταδιοδρομία πολλών νέων επιστημόνων.

Η GREEN αποτελείται από νέους ανθρώπους που έχουν όραμα να αλλάξουν τον κόσμο της ενέργειας. Έτσι, αναγνωρίζει τη σημασία που έχει στην επαγγελματική διαδρομή κάθε νέου η εκπαίδευση και η διαδραστική επαφή με μεγάλες εταιρείες, ώστε να επιλέξει τον επαγγελματικό δρόμο που του ταιριάζει.

Η GREEN είναι ενεργά στο πλευρό των νέων ανθρώπων.

 ALL POSTS