Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

19 Ιαν

H GREEN AE βραβεύτηκε ως National Champion

H GREEN AE βραβεύτηκε ως National Champion

 

 

 

H GREEN AE, μία από τους 60 National Champions των φετινών European Business Awards 2014-2015 sponsored by RSM βραβεύτηκε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την RSM Greece και τα European Business Awards στην Αίγλη Ζαππείου. Χορηγός και υποστηρικτής των βραβείων από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα είναι η RSM Greece, μέλος της RSM International του 6ου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Tα European Business Awards sponsored by RSM είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά ευρωπαϊκά βραβεία με παγκόσμιο κύρος. Είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό διαγωνισμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας. Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρίες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις 10 κατηγορίες των βραβείων, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή σε όλες τις επιχειρήσεις, κάθε μεγέθους και κλάδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης. Το σύνολο των φετινών National Champions ήταν 706, από τους οποίους οι 60 ήταν Ελληνικές επιχειρήσεις. Οι 60 National Champions της χώρας μας, μεταξύ αυτών και η GREEN που προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, θα αξιολογηθούν από τους κριτές με βάση τις video παρουσιάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί και ανέβει στην ιστοσελίδα των βραβείων. Παράλληλα με την αξιολόγηση των κριτών διεξάγεται και η ψηφοφορία του κοινού που θα αναδείξει τον National Public Champion της κάθε χώρας.

Η εταιρία μας διαγωνίζεται στην κατηγορία  The Business of the Year Award with Turnover of  26-150 m και διεκδικεί πλέον μια θέση στη δεκάδα του τελικού.

Η ψήφος σας είναι σημαντική για τις εταιρείες μας και τη χώρα μας!Παρτε μερος στην ψηφοφορία στο  ακόλουθο link 
 
http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/the-business-of-the-year-award-with-turnover-of-26-150/11627
 ALL POSTS