Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

18 Οκτ

H GREEN SA συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στο Deree Career Days 2014

H GREEN SA συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στο Deree Career Days 2014

Η εταιρία GREEN ΑΕ συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στo Career Days, τo οποίο διοργάνωσε το Deere College. Στη φετινή εκδήλωση η οποία διεξήχθη 14-16 Οκτώβρη, έλαβαν  μέρος 56 κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως από διάφορους τομείς, οι οποίες επισκέφθηκαν το Αμερικάνικο Κολλέγιο, ώστε να συναντήσουν τους 250 συμμετέχοντες μαθητές και να διερευνήσουν τις ευκαιρίες πρόσληψής τους, μέσω σύντομων συνεντεύξεων.

Την πρώτη ημέρα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια και να αποκτήσουν γνώση των εργαλείων και των ικανοτήτων που θα τους βοηθήσει να ξεχωρίζουν σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά εργασίας: διαδραστικές ασκήσεις, συμβουλές για τη σύνταξη ενός ενδιαφέροντος βιογραφικού και συμβουλές σχετικά για μια επιτυχημένη συνέντευξη. Οι απόφοιτοι του Κολλεγίου οι οποίοι διατηρούν ηγετικές θέσεις σε επιχειρήσεις και φοιτητές οι οποίοι έχουν κάνει πρακτική άσκηση σε πολυεθνικές εταιρείες μέσω του σχετικού προγράμματος Πρακτικής άσκησης, μοιράστηκαν τις ενδιαφέρουσες απόψεις και τις εμπειρίες τους με το κοινό.

Κατά τη δεύτερη και τρίτη ημέρα, οι μαθητές είχαν πραγματικά την ευκαιρία να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν, στις συνεντεύξεις με τους υπευθύνους ανθρωπίνου δυναμικού ηγετικών εταιριών παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία Green,  στηρίζει επίσης το πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου.

 ALL POSTS