Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

18 Νοέ

Zougla.gr: ''Προβάδισμα στον αγώνα της ενέργειας για την GREEN Α.Ε.''

Zougla.gr: ''Προβάδισμα στον αγώνα της ενέργειας για την GREEN Α.Ε.''

Διαθέτοντας φθηνότερο τιμολόγιο συγκριτικά με τις υπόλοιπες εταιρείες παροχής ρεύματος.

Στην "αρένα" της ενέργειας για το οικονομικότερο τιμολόγιο τόσο των εμπορικών και βιομηχανικών πελατών όσο και των οικιακών έχουν εισέλθει οι εταιρείες προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος που δραστηριοποιούνται ενεργά σήμερα στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) - η οποία προέβει σε εκτίμηση του τετραμηνιαίου λογαριασμού των εταιρειών παροχής ρεύματος, μεριμνώντας για την προστασία των καταναλωτών και για την εποπτεία της Αγοράς ενέργειας - η εταιρεία GREEN του Βύρωνα Βασιλειάδη προπορεύεται στην παροχή του φθηνότερου τιμολογίου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ακολουθούμενη από τις εταιρείες Εlpedison, Watt, Voltera, Heron και ΔΕΗ.

Ειδικότερα, και χρησιμοποιώντας την πιο οικονομική λύση σε ένα παράδειγμα κατανάλωσης 3,000 kwh/4μηνο για Γ21 τιμολόγιο με 25kwa ισχύ, η κατάταξη των εταιρειών ενέργειας έχει ως εξής:

Green S.A. 497,98 ευρώ

Εlpedison 500.98 ευρώ

Watt 508.33 ευρώ

Voltera 509.08 ευρώ

Heron 518.16 ευρώ

ΔΕΗ 534,63 ευρώ

Η αναλογία των χρεώσεων για τον κάθε πάροχο ισχύει και για τα υπόλοιπα τιμολόγια Χ.Τ. με μικρές διαφοροποιήσεις.

Πηγη: www.zougla.gr

 ALL POSTS