Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

Προμήθεια Ενέργειας για την Επιχείρηση

H GREEN συμβάλλει στη μείωση των λειτουργικών εξόδων των επιχειρήσεων, προσφέροντας τα πιο οικονομικά προγράμματα προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος.

Επιλέγοντας την GREEN, ο επιχειρηματίας μπορεί να μειώσει το κόστος των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, να έχει την δυνατότητα μηνιαίων εκκαθαριστικών λογαριασμών χωρίς έξοδα ενεργοποίησης και χωρίς επιπλέον χρεώσεις, με τους πιο ξεκάθαρους όρους.

Μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο της κατανάλωσής σας, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις, έχοντας έναν απλά γραμμένο, κατανοητό για όλους λογαριασμό!

Το ανθρώπινο δυναμικό της GREEN είναι δίπλα στην κάθε ελληνική επιχείρηση, με άριστη προσωπική εξυπηρέτηση λύνοντας κάθε είδους απορία και παρέχοντας βοήθεια σε όλες τις ενεργειακές σας ανάγκες.

Οι διαδικασίες αλλαγής προμηθευτή είναι γρήγορες και απλές. Για τον τελικό καταναλωτή δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση, κανένα κόστος ενεργοποίησης και καμία τεχνική παρέμβασης στην υποδομή του Δικτύου και του Μετρητή του, κατά τη μεταφορά του στο Δίκτυο της GREEN.

Τα προϊόντα που έχει σχεδιάσει η ομάδα της GREEN βάσει των αναγκών των Ελληνικών επιχειρήσεων για την χαμηλή τάση  είναι το GREEN BusinessGREEN Business Plus, GREEN Business N, και για την μέση τάση είναι το GREEN Medium Voltage.

Επιχειρήσεις Χαμηλής Τάσης

Επιχειρήσεις Μέσης Τάσης