Ο ιστότοπος green.com.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας.

210.42.94.500 | 800.800.1000

GREEN Business N

Το GREEN Business N είναι η λύση για όλους τους ιδιοκτήτες μιας μικρής ή μεγάλης επιχείρησης που θέλουν να μειώσουν αισθητά τα μηνιαία λειτουργικά τους έξοδα μειώνοντας το κόστος του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνουν.

Τα πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει ειδικές χρεώσεις για την νυχτερινή κατανάλωση (ώρες νυχτερινής χρέωσης: 22:00-8:00) και αναφέρεται σε όλους τους επιχειρηματίες που η επιχείρησή τους καταναλώνει το μεγαλύτερο ποσοστό ρεύματος τη νύχτα όπως, αρτοποιεία, νυχτερινά καταστήματα, κέντρα διασκέδασης  κλπ.

Για να αποκτήσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πρέπει να έχετε ήδη ενταχθεί σε Νυχτερινή χρέωση ειδικού τιμολογίου. Το πρόγραμμα αυτό αφορά όλους τους επιχειρηματίες ανεξαρτήτως ισχύος των εγκαταστάσεών τους.

GREEN Business N
Χρέωση
Ενέργειας
(€/KWh)
Χρέωση
Ενέργειας (Nύχτα)
(€/KWh)
Πάγιο
(€/μήνα)
0,1025
0,0661
0,00 €

Με το πρόγραμμα GREEN BUSINESS Ν εξασφαλίζετε:

 • Ξεκάθαρες Χρεώσεις σε €/KWh που προσφέρουν τη δυνατότητα άμεσης σύγκρισης με τα τιμολόγια του ανταγωνισμού
 • Χωρίς Πάγιο
 • Λογαριασμό απλό και κατανοητό
 • Ξεκάθαρους Όρους Συνεργασίας χωρίς έξτρα χρεώσεις και ψιλά γράμματα

Για τον τελικό καταναλωτή δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση, κανένα κόστος ενεργοποίησης και καμία τεχνική παρέμβασης στην υποδομή του Δικτύου και του Μετρητή του κατά την αλλαγή πάρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.

Αλλάξτε προμηθευτή, επιλέξτε GREEN

Για να αλλάξετε Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας και να έρθετε στη GREEN, μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και εμείς αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε περαιτέρω διαδικασία.

Η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η παρακάτω:

 1. Μας κοινοποιείτε το αίτημα σας για αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
 2. Mας αποστέλλετε με fax ή e-mail τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
  • Tην αστυνομική σας ταυτότητα 
  • Τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό ρεύματος ή τον τελευταίο έναντι λογαριασμό με μέτρηση
 3. Αντίγραφο καταστατικού της εταιρείας, του ιδρύματος ή του οργανισμού στο οποίο ορίζονται ο/οι εκπρόσωπος/οι
 4. Σε περίπτωση που έχει γίνει αλλαγή του χρήστη του ακινήτου, χρειάζεται και Συμφωνητικό Μίσθωσης στα στοιχεία του νέου χρήστη της παροχής ή Ε9 σε περίπτωση που αλλάζει το όνομα στη νέα παροχή
 5. Σας επισκέπτεται courier χωρίς καμία επιβάρυνση παρέχοντάς σας την αίτηση ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία υπογράφεται και σφραγίζεται σε όλες τις σελίδες   

Έντυπα Υπηρεσιών

 • Τιμοκατάλογος Download File
 • Αίτηση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας Download File
 • Γενικοί όροι συμβάσης προμήθειας (ΧΤ) Download File